Diamond Nederlands Ambacht

Verloven is eeuwig trouw beloven

Wanneer u zich gaat verloven, dan hoort daar natuurlijk een verlovingsring bij. Soms zoekt u die samen met uw geliefde uit. Het is echter een grotere verrassing, wanneer u zelf moeite doet voor een ring die perfect bij uw partner past. Bij Diamond Nederlands Ambacht (DNa) vindt u een bijzondere collectie van ringen. Omdat wij iedere bestelling op maat maken, kunt u bijvoorbeeld zelf kiezen voor een briljant of diamant. En voor goud, zilver of platinum. Heeft u andere wensen voor de verlovingsring? Laat het ons dan gerust weten en we bekijken in onze gieterij en atelier wat we voor u kunnen doen.

Verlovingsring

Obsessie voor perfectie

Een verlovingsring geeft u slechts één keer in uw leven. Daarom wilt u dat alles tot in de puntjes verzorgd is. Kies dan ook voor Diamond Nederlands Ambacht. In ons atelier maken we iedere bestelling op ambachtelijke wijze op maat. Wij geloven dat een sieraad echt leeft, wanneer het is gemaakt door mensenhanden. Geen machine kan daar tegenop. De voordelen:

  • Dat wij iedere bestelling met de grootste zorg kunnen behandelen
  • U krijgt een verlovingsring die perfect is afgewerkt
  • Onze diamantmeesters kunnen zelfs microscopisch kleine oneffenheden wegpolijsten
  • Wij controleren de lijn van het goud met microscopen
  • We zetten uw diamant waterpas in de zetting
  • Hiervoor gebruiken we bij voorkeur witgoud paladium

Tips voor de perfecte verlovingsring

Of u het aanzoek nog moet doen of al gedaan heeft, het blijft belangrijk om de juiste verlovingsring uit te zoeken. Onze juweliers denken daarover graag met u mee. U kunt zich goed voorbereiden door het volgende te doen:

  • Kies altijd een ring die u graag wilt geven. Neem niet genoegen met minder, omdat die ring toevallig wel in uw budget past. Het is belangrijk dat u achter de verlovingsring staat.
  • Denk na over wat uw geliefde mooi vindt. Houdt ze van een ring met één grote steen of heeft ze liever meerdere steentjes, eventueel verspreid over de hele ring?
  • Zoek vooraf uit wat de ringmaat van uw partner is. U kunt dit subtiel vragen. Ook kunt u een goed zittende ring meenemen naar een van onze juweliers. Aan de hand hiervan kunnen zij de maat voor u berekenen.

Ontdek onze collectie

Wij zijn trots op wat we u kunnen bieden: perfect afgewerkte ringen van de hoogste kwaliteit. U krijgt die geleverd in een unieke en luxe verpakking met led-verlichting. We laten u graag zien welke ringen we hebben. Neem alvast een kijkje op onze site om een idee te krijgen van ons aanbod. U kunt ook altijd een juwelier bezoeken om een sieraad in het echt te zien. Op onze site vindt u een lijst van aangesloten verkooppunten. Er zijn er 200, dus er is altijd een winkel bij u in de buurt waar u een verlovingsring kunt uitzoeken.

Verlovingsring

©2018 Fashion Partners · Jewels & Watches Etage Trademart D403 · Utrecht ·Diamond Netherlands

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account