Zeg ja tegen onze trouwringen

U wilt niet zomaar trouwringen uitzoeken. Het zijn immers sieraden, waarmee u de rest van uw leven uitdrukt hoe verbonden u bent met uw partner. Daarom wilt u de beste kwaliteit en de meest perfecte ring. Diamond Nederlands Ambacht (DNa) heeft speciaal voor u een uitgebreide collectie aan trouwringen. Omdat wij ieder sieraad op maat maken, kunnen wij iedere rekening aanpassen aan uw wensen. Wilt u goud of platinum? Een briljant of diamant? Wij gaan graag voor u aan de slag en streven daarbij naar perfectie. Bel voor meer informatie op werkdagen tussen 9.30 en 17.00 uur: 035 544 8447.

Kies daarom voor DNa

U kunt bij vele juweliers uit verschillende merken kiezen. Wanneer u kiest voor trouwringen van Diamond Nederlands Ambacht dan:

  • Krijgt u een op maat gemaakt sieraad
  • Weet u zeker dat u kwaliteit krijgt
  • Controleren wij de lijn van het goud
  • Zetten we de diamant altijd waterpas in de zetting
  • Polijsten we alle kleine oneffenheden weg
  • Ontvangt u de trouwringen in een luxe verpakking
  • Zit er een altijd een verkooppunt bij u in de buurt

Trouwringen

Kies voor Precious Words

Wij hebben een nieuwe lijn, waarmee u met edelstenen een persoonlijke ring kunt samenstellen. Iedere edelsteen vertegenwoordigt een bepaalde letter en bepaalde eigenschappen die van invloed zijn op lichaam en geest. De A staat voor amethyst, de r voor robijn bijvoorbeeld. U kunt bijvoorbeeld de naam van uw geliefde op de ring laten zetten in edelstenen. Isa wordt bijvoorbeeld iolite, saffier en amethyst. Dit is een unieke manier om trouwringen te laten maken, die uniek zijn en toch perfect bij elkaar passen.

Kom gerust bij ons langs

Wanneer u op zoek bent naar bijzondere en unieke trouwringen van bijzonder hoge kwaliteit, dan zit u goed bij ons. In ons gieterij en ons atelier werken vele diamantmeesters en experts, die met veel zorg aan uw sieraad werken. U krijgt daarom ook altijd een certificaat van ons, als bewijs en garantie van onze hoge kwaliteit. U kunt een deel van onze collectie bekijken op de website. U bent uiteraard ook van harte welkom bij de juweliers die onze sieraden verkopen. Met 200 winkels is er altijd een verkooppunt bij u in de buurt. Zegt u al ja tegen onze trouwringen?

Trouwringen

©2018 Fashion Partners · Jewels & Watches Etage Trademart D403 · Utrecht ·Diamond Netherlands

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account