Diamond Nederlands Ambacht

Kies de perfecte trouwring

Perfectie, daar zoekt u naar als u een trouwring gaat kiezen voor uw geliefde. Laat u verrassen door ons oogverblindende aanbod en stel zelf uw eigen unieke ring samen. Diamond Nederlands Ambacht (DNa) heeft vele modellen waar u uit kunt kiezen en u kunt bijvoorbeeld zelf kiezen voor het materiaal en de hoeveelheid karaat. Zo is er voor ieder budget een passende ring. Neem een kijkje in de collectie en ontdek de perfecte trouwring bij een van onze verkooppunten in het land. Met 200 aangesloten juweliers zit er altijd een bij u in de buurt.

Trouwring op ambachtelijk wijze gemaakt

Wij maken in ons atelier uw trouwring op ambachtelijke wijze, omdat wij denken dat een sieraad dat gemaakt is door mensenhanden ook echt leeft. Onze passie is het vervaardigen van perfect afgewerkte sieraden, waar we onze klanten een groot plezier mee doen. Geen machine kan daar tegenop. Onze perfectie heeft voor u veel voordelen:

  • Wij kunnen iedere bestelling op maat maken.
  • Wij behandelen iedere ring met de grootste zorg.
  • Onze diamantmeesters controleren de lijn van uw ring met microscopen.
  • Onze vakmensen polijsten iedere oneffenheid weg, hoe microscopisch klein ook.
  • Wij zijn pas tevreden als uw diamant waterpas in de zetting zit.
  • U krijgt een trouwring van de allerhoogste kwaliteit.

Trouwring

Stel een persoonlijke ring samen

Met onze nieuwe lijn Precious Words by DNa kunt u een hele persoonlijke ring laten samenstellen. Iedere edelsteen staat voor een bepaalde letter uit het alfabet. De A voor amethyst bijvoorbeeld en de R voor ruby of robijn. Elke edelsteen heeft een eigen betekenis en bepaalde invloeden op onze lichaam en geest. Of u nu een naam, initialen of bepaald woord wilt laten vastleggen, alles is mogelijk. Wij maken de ring zoals u deze wilt. U kunt bijvoorbeeld uw naam of de naam van uw geliefde laten vastleggen op de trouwring. Zo maken we de naam Isa met de edelstenen iolite, saffier en amethyst. Dit is het perfecte persoonlijke geschenk, dat uw geliefde zeker zal waarderen.

Trouwring

Trouwring

Trouwring

©2018 Fashion Partners · Jewels & Watches Etage Trademart D403 · Utrecht ·Diamond Netherlands

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account