Diamond Nederlands Ambacht

Sieraad als groeibriljant

Een DNa sieraad is niet alleen heel mooi, maar ook een heel interessant en leuk spaar systeem en dat is financieel gezien héél aantrekkelijk! Een DNa sieraad kunt u namelijk laten “groeien”. De officiële term hiervoor is een zogenaamde “groei briljant” en dat je met een DNa groeibriljant sieraad niet alleen een waardevol en begerenswaardig juweel bezit, maar dat u ook een verstandige investering doet, dát leggen we u graag hieronder uit.

Mooie dingen kopen voor uzelf (of nog liever krijgen van je naasten) is heerlijk, maar kosten uiteraard ook geld! Daarnaast slijt u nieuwe aanwinst door gebruik óf wilt u (uiteindelijk) ook wel weer eens wat nieuws.
Wat zou u ervan vinden als uw sieraad door de jaren heen gewoon haar oorspronkelijke aanschafwaarde behoudt óf zelfs meer waard is geworden?*
En dat u uw sieraad op elk gewenst moment kunt inwisselen voor een sieraad met een grotere en mooiere diamant? ** Dat u daardoor kunt genieten van jouw sieraad in de wetenschap dat u een verstandige investering hebt gedaan, omdat uw sieraad waardevast blijft en zelfs in waarde stijgt?*

En dat u tegelijkertijd in bereikbare stapjes kunt sparen voor dat sieraad met die joekel van een diamant, waarvan u (tot voor kort dacht) dat zoiets alleen weggelegd was voor de allerrijksten?

Groeien

Groeibriljant

Dat kan met DNa!

Een DNa sieraad krijgt u (of koopt u), niet alleen omdat het oogstrelend mooi is én het altijd een speciale betekenis heeft, omdat het een bezegeling is van uw huwelijk, een herinnering is aan de geboorte van uw kind (of kinderen) óf omdat het uw manier is om uw geliefden te herdenken. Een DNa sieraad is dé manier om verstandig met uw geld om te gaan, telkens voordelig een nieuw sieraad aan te schaffen én in behapbare stapjes te sparen voor de diamant waar u (stiekem) altijd van hebt gedroomd. Natuurlijk kunt u ook direct een DNa sieraad kopen met die grote diamant, maar wij begrijpen ook dat niet iedereen zomaar ineens zoveel geld kan uitgeven.

En omdat we niets liever willen dat elke vrouw (uiteindelijk) het sieraad en de diamant van haar dromen draagt, is dit spaarsysteem op poten gezet. Zie het maar als onze manier om bij te dragen aan uw geluk. Hierdoor maken we het in ieder geval mogelijk om u te laten genieten van onze passie en ons ambacht.

Hoe werkt groeien?

Dat is het makkelijkst uit te leggen aan de hand van een reken voorbeeld:
Stel het door u gekregen (of gekochte) DNa sieraad heeft een aanschafprijs van 365 euro Je draagt het sieraad uiteraard dagelijks met veel plezier en trots. Op een gegeven moment ben je er aan toe om een nieuw sieraad uit te gaan zoeken. Met je sieraad , certificaat en bon, gaat u naar uw dichtsbijzijnde DNa verkooppunt.

Daar zoekt u, samen met de juwelier, een nieuw DNa sieraad uit. Dit kan eenzelfde model zijn, maar dan met een grotere steen, óf een totaal ander model. De juwelier kijkt in de dan geldende advies verkoop prijslijsten en ziet dat uw huidige sieraad nog steeds een advies verkoopprijs heeft van 365 euro. Uw nieuwe sieraad moet minimaal 50% duurder zijn dan het door u in te ruilen sieraad. In dit geval 547,50 euro. U rekent uw nieuwe sieraad af, maar ontvangt direct in mindering op uw nieuwe aanschaf de advies verkoopprijs van uw oude sieraad. U hoeft dus slechts 182,50 euro voor uw gloednieuwe DNa sieraad mét grotere diamant te betalen! En omdat u dit ongelimiteerd kan doen, groeit u dus zo (stapje voor stapje) naar een steeds grotere diamant, zonder dat u daar (in één klap) een gigantisch bedrag voor hoeft neer te leggen. DNa stelt u hierdoor in staat om zonder verlies telkens weer ,heel voordelig, een nieuw sieraad aan te schaffen!

Lees alle voorwaarden hieronder:

Diamond Nederlands ambacht sieraden (met uitzondering van de side ringen) kunnen binnen tien jaar en onder de volgende voorwaarden worden ingeruild voor een Diamond Nederlands ambacht sieraad met een grotere of met meerdere diamanten:

  • Inruil kan uitsluitend plaatsvinden bij aankoop van een nieuw Diamond Nederlands ambacht sieraad (met uitzondering van de side ringen) én op vertoon van het originele certificaat van het in te ruilen sieraad.
  • Bij het inruilen ontvangt u de dagwaarde van het in te ruilen sieraad terug. Het aankoopbedrag van uw nieuwe Diamond Nederlands ambacht -sieraad dient echter als volgt te zijn:

Bij een daginruilwaarde onder 1.250 euro dient het aankoopbedrag van uw nieuwe Diamond Nederlands ambacht -sieraad minimaal 50% hoger te zijn dan de daginruilwaarde van het in te ruilen sieraad. Bij een sieraad van winkelverkoop 1250 euro tot euro 2.500 geldt een minimale groei van 40%. Bij een sieraad van meer dan 2.500 euro geldt een minimale groei van 30%.

*de waarde van DNa sieraden bij inruil wordt bepaald aan de hand van de op dat moment geldende advies verkoopprijzen. De advies verkoopprijzen worden o.a. vastgesteld aan de hand van de goud- en diamant-koersen. Aan de hand van het historisch verloop van deze koersen kan redelijkerwijs aangenomen worden dat de advies verkoopprijzen van DNa sieraden ófwel gelijk ófwel hoger zijn dan de voorgaande advies verkoopprijzen. Hier kan echter nooit een garantie op gegeven worden.

**DNa sieraden kunnen (met uitzondering van collecties die uitgesloten zijn van onze “groei mogelijkheid”) ingeruild worden bij aanschaf van een ander exemplaar uit de DNa collecties. De voorwaarden voor inruil zijn apart omschreven in onze voorwaarden én op deze pagina. Pas als aan alle voorwaarden is voldaan, ontvangt de consument de geldende adviesverkoop prijs van haar in te ruilen sieraad. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op het nieuw aan te schaffen sieraad en kan nooit contant uitgekeerd worden.

Maar zou het niet fantastisch zijn als u uw nieuwe aanwinst mag dragen en, als u daar aan toe bent, weer mag inwisselen voor een nog mooier exemplaar én je het complete aankoopbedrag van het product dat u inwisselt mag aftrekken van het aankoopbedrag van uw nieuwe aanwinst?

Bij een daginruilwaarde onder 1.250 euro dient het aankoopbedrag van uw nieuwe Diamond Nederlands ambacht -sieraad minimaal 50% hoger te zijn dan de daginruilwaarde van het in te ruilen sieraad. Bij een sieraad van winkelverkoop 1.250 euro tot 2.500 euro geldt een minimale groei van 40%. Bij een sieraad van meer dan 2.500 euro geldt een minimale groei van 30%.

Overzicht winkels

Kijk hier voor een overzicht van al onze winkels.

U kunt ook direct contact met ons opnemen door het formulier aan de rechterkant in te vullen. We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

©2018 Fashion Partners · Jewels & Watches Etage Trademart D403 · Utrecht ·Diamond Netherlands

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account