Voor de ring van uw dromen

Een diamanten ring is de beste vriendin van iedere vrouw. Marilyn Monroe zong het al en wij zijn het volledig met haar eens. Iedere vrouw zou een prachtig sieraad met diamant moeten bezitten. Dat is nog niet alles. De ring moet van de beste kwaliteit zijn en een perfect afwerkingsniveau hebben. Van zo’n ring kunt u nu misschien alleen nog maar dromen, maar dankzij Diamond Nederlands Ambacht kan die droom binnenkort echt uitkomen. Wij leveren namelijk kwalitatieve ringen, die dankzij ons groeisysteem voor iedereen binnen handbereik zijn.

Onze diamanten collectie

Wij geven u graag een impressie van onze collectie met onder meer solitaire ringen en siders. Voor het volledige aanbod kunt u op onze site kijken of naar een verkooppunt gaan.

  • Met liefde en zorg volledig met de hand gemaakt voor u van het mooiste 14 karaats goud in geel, wit of mooi rosé. Lieflijk en sierlijk model.
  • Een oer-Hollands design dankzij de gestileerde tulp: een prachtige bloem met zachte lijnen en vrouwelijke vormen. Verkrijgbaar in 14 karaats goud in geel, wit of stijlvol rosé.
  • Deze simpele en strakke ring kunt u eindeloos uitbreiden. U kunt diamanten toevoegen tot de ring vol is. U kunt kiezen uit 14 karaats goud in geel, wit of mooi rosé.

Ons groeisysteem

Wij houden als Nederlanders van sparen. U kunt nu niet alleen zegeltjes sparen bij de supermarkt, maar ook groeibriljanten sparen bij DNa. U koopt bijvoorbeeld voor 300 euro een gouden ring met een kleine briljant. Zodra u wat geld gespaard heeft, kunt u naar een van onze verkooppunten gaan om de het sieraad in te wisselen voor de dagwaarde. De afgelopen tien jaar is de waarde van goud en diamanten alleen maar gestegen. Met de dagwaarde en uw spaargeld kunt u een nieuw exemplaar uit onze collectie uitzoeken. Zo kunt u het sieraad eindeloos laten groeien en heeft u steeds een prachtige nieuwe diamanten ring.

Diamanten ring

Diamanten ring kopen

Diamanten ring in handbereik

Wanneer u een ring bij ons koopt, dan bent u hierin niet de enige. We hebben al vele tevreden klanten en zien onze sieraden regelmatig terug in Nederlandse speelfilms en televisieshows. Een bekende draagster van ons merk is bijvoorbeeld Goedele Liekens. Wilt u ook ervaren hoe fijn het is om een prachtig diamanten sieraad aan uw vinger te dragen? Bezoek dan een van onze 200 verkooppunten en bekijk onze collectie. De juweliers vertellen u hier graag meer over. Dankzij Diamond Nederlands Ambacht is een diamanten ring nu binnen handbereik.

©2018 Fashion Partners · Jewels & Watches Etage Trademart D403 · Utrecht ·Diamond Netherlands

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account