Voor een oogverblindende aanzoeksring

Een aanzoek doet u slechts één keer en met een aanzoeksring van Diamond Nederlands Ambacht (DNA) doet u het direct goed. Onze uitgebreide collectie aan ringen is zo oogverblindend dat uw geliefde hier geen nee op kan zeggen. U kunt een sieraad van ons altijd naar eigen smaak samenstellen. Omdat wij iedere aanzoeksring op maat maken, kunt u bijvoorbeeld zelf kiezen voor een edelsteen of een edelmetaal als goud of zilver. Wij geven er wel altijd de voorkeur aan om een eventuele diamant te plaatsen in witgoud paladium. Dit blijft mooier wit dan normaal witgoud.

Aanzoeksring

Verras uw geliefde met Precious Words

Een bijzonder aanzoeksring kunt u zelf laten samenstellen met onze lijn Precious Words. Iedere edelsteen staat symbool voor een bepaalde letter, zoals de S van saffier. Elke edelsteen heeft een geheel eigen betekenis en heeft een bepaalde invloed op ons lichaam en onze geest. Stel een geheel eigen ring samen met een persoonlijke boodschap. Of zet een naam of initialen om in edelstenen. Alles is mogelijk. Vraag een brochure aan bij een van onze winkels. De juwelier vertelt u graag over de mogelijkheden.

Tips voor het uitzoeken van dé ring

Het belangrijkste van uw aanzoek is de aanzoeksring. Uw geliefde laat dit sieraad aan vrienden en familie zien. Koop daarom een ring die u graag wilt geven, niet een ring die toevallig binnen uw budget past. Kies ook altijd voor iets wat past bij uw geliefde. Houdt ze van klassiek? Dan is een solitaire een goede keuze. Dit is een ring met één grote diamant of briljant. Of houdt ze liever van een sider? Dit is een ring met meerdere diamantjes op de ring. U vindt in onze assortiment verschillende ringen, waardoor er altijd iets aansluit op de smaak van uw partner.

Kom onze collectie bekijken

Wanneer u een aanzoeksring komt uitzoeken, dan adviseren wij u om een oude ring mee te nemen. Aan de hand hiervan kunnen wij de ringmaat van uw partner bepalen. Zo kunnen we de ring direct passend maken. U kunt ook altijd later terugkomen om de aanzoeksring te laten vermaken. U kunt hiervoor terecht bij de winkel waar u het sieraad kocht of een van de andere 200 verkooppunten. Kijk voor een lijst van alle winkels op onze website. U bent hier altijd van harte welkom om de collectie te bekijken en een aanzoeksring uit te zoeken.

HR Elise geel.png 600x833

Aanzoeksring kopen

Diamanten aanzoeksring

©2018 Fashion Partners · Jewels & Watches Etage Trademart D403 · Utrecht ·Diamond Netherlands

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account